Bloggpaus


Säsongspremiär - Let's Dance 2011

Säsongspremiär av Let's Dance 2011

Säsongspremiär av Let's Dance ikväll... Ska bli spännande att se hur det går för de tävlande! Mina favoriter är såhär på förhand Anders Bagge, Andreas Weise, Alexander Rybak och Helena Lundbäck så får hoppas att de presterar som förväntat ;)

Uppdaterat hemsidan

Nu har min hemsida blivit uppdaterad, dels med tävlingsbilder från tidigare år men också med nyfotograferade vinterbilder till portfolion. Förtillfället håller jag också på att planera in vilka evenemang och tävlingar jag ska åka iväg på under våren, riktigt roligt att säsongen snart börjar igen!

Så ta er gärna tid att gå in på hemsidan och kolla in förändringarna som har skett:

www.mphotograph.se



Vintrig fotopromenad i Sennan #2

Fortsättningen på gårdagens bildserie...



Vintrig fotopromenad i Sennan #1

Bilder från en fotopromenad med Carro, Sarah och hundarna, 21/12 -2010
(det var runt 18 minusgrader men väldigt vintrigt och vackert i Sennan)



Wilma


Zorro

Nytt år - nya möjligheter

Alltid lika skönt med ett nytt år, man kan börja om på nytt och få massor av nya möjligheter och chanser. På bloggen kommer det inom ett par dagar komma ut en årskrönika med bilder och korta texter om olika roliga saker som har hänt mig under 2010. Andra förändringar kommer också att ske, till exempel är jag på gång med en ny bloggdesign som mer ska lämna plats för bilder (kommer upp på bloggen så snart designen är klar). I övrigt kommer jag också att försöka att vara mer aktiv här, skriva fler inlägg och kanske ladda upp fler bilder.

Kort sagt - jag hoppas och tror att 2011 kommer att bli ett fantastiskt år - kanske också foto och bloggmässigt. Vi får helt enkelt vänta och se!


Narnia - Kung Caspian och Skeppet Gryningen

Var på bio förra året (egentligen förra veckan men i och med att det är ett nytt år så låter det som om det var mycket längre tillbaka i tiden...) och såg den tredje Narniafilmen  - Kung Caspian och Skeppet Gryningen. Den var riktigt bra, nästan den bästa filmen i serien hittills! Och Aslan och Ripipip är såklart mina favoriter :)